Call Me Stupid, Silly, Dumb or Anything!!!

Assalamualaikum!

Huaaah! Just wanna cry and #garukdinding! Its all because of my foolishness! πŸ˜₯
Guess what? Actually, just received an e-mail from Prof. Yonariza (my lecturer when I was in Master’s degree) about a research grants. But then, because I just could’nt understand the email (at first), so I just ignored that. And tonight, I read that e-mail and felt so upset, disappointed and TOLOL!!!

Huks, yap, actually that research grants will covered my upcoming research or dissertation and the amount of money is just HUGE!!! Gede banget jumlah dokatnya!!! Bisa bwat s3 diluar, huks! Can you imagine? 6000 USD! Huaaahhh!!! Tapi,,, when I read it carefully, actually ITS OBVIOUSLY MY OWN FAULT!!! So, that research grants will covered our research if… yes IF! If there’s any legal documents from the university that we enrolled. Dan masalahnya, gw udah kontak calon professor gw di luar, tapppiii… gw lupa minta surat resmi dari Universitasnya. Gw cuma punya e-mail si professornya!!! Dan itu belum dikategorikan 100% legal! Baru 70% gituh! Huaaahhh! Nyesel, kenapa gak minta dari kemarin2. Kemarin2 sibuk cari duit, makanya lupa bagian yg penting eneee!!! T-O-L-O-L!!!
And now Im sad! So sad because of my own fault. Can you imagine??? I just skip the grants because of my foolishness! Ndeh mande bodohnya! And now, my only hope is ***** which will be announced on January. Hiks, mudah2an rejeki aku yang itu, Amin Ya Rabb… Because by getting that ***** I can covered my own tuittion fee for Ph.D, that’s why I put a big hope for that! πŸ˜₯
For the next, ga boleh bodoh lagi! Every email has to be checked correctly and read carefully. Dont skip the grantsss! #OkeSip

Well, sebenarnya ada yang nyenengin sih hari ini! Still remember about my project with Ministry of Animal Husbandry? Itu loh, yang gw bikin buku dengan Dinas Peternakan Sumbar? Yang pernah gw posting diΒ https://misspradipta.wordpress.com/2012/08/30/bentuk-kelembagaan-petani-ditinjau-dari-aspek-hukum/ Nah, duitnya udah keluar! Tadi Bang Reza telpon kalo duitnya udah keluar. Alhamdulillahhh… Tulisan gw udah dipublish di seluruh Indonesia dan duitnya udah bisa dinikmati! I mean, hampir dinikmati! Hehe, soalnya krn tadi siang pas Bang Reza mau anter duitnya, gw cabcus pergi ama Mansu and Paul. Gak papa deh, yang penting tu duit udah keluar. Hohohoo… That things made me happy! At least, one big leap has just happened. Thanks God πŸ˜‰

Pokoknyaaa… untuk 2013, harus banyak2 research!!! Untuk kemaslahatan ummat! Hehe doakan!Β Hope everything will be much more better in 2013, amin!!! And this is my pic of tonight! Yahh… karena bete, akhirnya foto2 and di-edit! LOL πŸ˜€ Kebiasaan narsis muncul lageee!

black&white

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s